Camera inspectie Tiel

Terugkerende problemen aan uw riolering kunnen we het beste opsporen door een camera inspectie uit te voeren. Deze vorm van rioolinspectie brengt alle grote rioolproblemen in kaart. J.G. Riooltechniek beschikt over deze geavanceerde apparatuur als ook over een rookmachine. Elk probleem met uw riool kunnen wij opsporen.

Camera inspectie uitvoeren

Onze rioolspecialisten kunnen zowel preventief een camera inspectie uitvoeren als dat dit reactief kan. In de meeste gevallen is het kwaad helaas al geschied. Als de riolering verstopt zit komen wij vaak in beeld. Een verstopping is dan ook de meest voorkomende aanleiding om een rioolinspectie uit te voeren. Door regelmatig een rioolreiniging uit te laten kunt u de kans op een verstopping aanzienlijk verkleinen. Wij voeren een inspectie met behulp van een rioolcamera uit als wij het vermoeden hebben dat er sprake is van:

  • (Terugkerende) verstopping
  • Rioolverzakking
  • Rioolvliegjes/latrinevliegjes
  • Rioolstank
  • Rioollekkage

Onze rioolexperts willen altijd graag van u horen wat er speelt. Dit gecombineerd met onze jarenlange ervaring en uitgebreide arsenaal aan apparatuur weten wij elk rioolprobleem te verhelpen. Een groot voordeel van een camera inspectie is dat er geen onnodig hak, graaf- en breekwerk nodig is. Zoals de afbeeldingen hieronder laten zien wordt een rioolcamera op een kabel het riool ingebracht. Op het scherm krijgen wij beelden te zien van de binnenzijde van het riool. U kunt met onze monteur meekijken op het scherm. Deze kan u tijdens het onderzoek vertellen wat hij waarneemt.
Op de tweede foto sporen wij het uiteinde van de camera op. Deze heeft een zendertje welke wij boven de grond kunnen opsporen. Zo weten we precies hoe ver de camera het riool in gaat en waar we moeten graven of breken. Bij ons heeft u de keuze uit een snelle inspectie of een uitgebreide inspectie. Als u kiest voor een uitgebreid onderzoek krijgt u ook een inspectierapport.

Camera inspectie materiaal Camera traceren

Aan de hand van de inspectie geven wij een passend advies. Dit kan een rioolreiniging zijn, een plaatselijke rioolreparatie of wellicht een rioolrenovatie. J.G. Riooltechniek kan tevens voor u een bestaand riool relinen. Deze methode wordt ook wel de kousmethode genoemd.

Rioolinspectie met camera

Heeft u al een tijd te maken met een terugkerend verstopping? Ruikt u wellicht een rioollucht in huis? Of wilt u weten hoe de staat van uw riolering is? Laat dan een camera inspectie door J.G. Riooltechniek uitvoeren. In Tiel en omgeving zijn wij u graag van dienst. Bij spoed zijn wij vaak al binnen 2 uur op locatie. U kunt ons het snelste bereiken door te bellen op 085 - 106 13 10. Als u geen spoed heeft maar wel een beroep wilt doen op onze expertise, kunt u ook het contactformulier invullen.