Ontstoppen Tiel

De specialisten van J.G. Riooltechniek begrijpen als geen ander dat u vaak geen dagen kunt blijven zitten met een verstopping in uw afvoer of riolering. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar! En dat niet alleen, we garanderen dat we altijd binnen 2 uur bij u op locatie zijn om het riool te ontstoppen. Hier kunt u op rekenen:

  • We kunnen elke diameter riolering reinigen en of ontstoppen van 32 tot 300 mm
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Afvoerleidingen mechanisch reinigen en of ontstoppen
  • Grondafvoerleidingen reinigen en of ontstoppen met waterdruk
  • Erfscheidingsput reinigen

Ontstoppen Tiel manieren

Geen verstopping is hetzelfde. Onze specialisten zetten dan ook verschillende manieren in om de leiding of rioolbuis te reinigen. Zo werken we met hoge waterdruk, waarbij de blokkade wordt weggespoten door het water, zetten we mechanische reiniging in voor het frezen van afvoerleidingen binnenshuis en beschikken onze wagens naast een hogedrukspuit ook over een vacuümfunctie voor het opzuigen van vuil en vet uit bijvoorbeeld straatkolken of het hoofdriool.

Ontstoppen Tiel afvoeren

Heeft u te maken met een verstopping, dan zorgt dit over het algemeen direct voor overlast; overstromende toiletten, een gootsteen die vastloopt of zelfs lekkages. Vanzelfsprekend wilt u dit graag oplossen. Mocht u dit zelf niet voor elkaar krijgen, dan staan wij in de regio Tiel voor u klaar. Heeft u te maken met een verstopping, dan helpen wij u met het professioneel ontstoppen en oplossen van de overlast:

Verstopping Tiel contact

Met welke verstopping u ook kampt: het oplossen ervan is geen probleem voor onze rioolexperts! Aarzel dus niet en maak snel en gemakkelijk een afspraak. We helpen u graag. Bij spoed zijn wij in veel gevallen al binnen 2 uur op locatie. Bel dus snel met 085 - 106 13 10 of vul ons contactformulier in.