Relinen riool Tiel

Een nieuwe techniek van rioolrenovatie is relinen. Dit is een geavanceerde mogelijkheid waardoor uw bestaande rioleringsstelsel letterlijk een nieuwe laag krijgt aan de binnenzijde. Hierdoor hoeven de bestaande leidingen niet te worden vervangen, terwijl deze na relining wel tientallen jaren langer functioneren. Voor relinen in Tiel bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres; wij helpen u graag verder!

Relinen: dé oplossing terugkerende rioolproblemen

Heeft u meermaals last van een verstopping op één of meerdere plekken in de afvoer van uw woning? Dan is er vermoedelijk meer aan de hand. Een rioolrenovatie kan in dat geval zeker helpen! Veel mensen zien echter op tegen een rioolrenovatie, omdat dit vroeger altijd gepaard ging met veel overlast, het openbreken van de vloer en het compleet vervangen van leidingen. Bij relining is hier in zijn geheel geen sprake van. Deze techniek werkt op allerlei vlakken effectief en in uw voordeel.

Werkwijze
Bij relinen worden de bestaande buizen voorzien van een nieuwe binnenlaag. Deze binnenlaag is van het materiaal polyester naaldvilt of glasvezel; een geïmpregneerde ‘kous’ met kunsthars wordt onder hoge water- of luchtdruk in de buis aangebracht, hetgeen zorgt voor een strakke hechting aan de binnenranden. De hars zorgt ervoor dat het materiaal uithardt, waardoor het optimale resultaat wordt behaald.

Waarom rioolrenovatie middels relining?

Relinen kent een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de rioolrenovatie zoals we die voorheen kenden. Het is in vrijwel alle situaties mogelijk om hiervoor te kiezen. Dit zijn de voordelen van relinen:

  • Niet of nauwelijks hak- of breekwerk vereist
  • Een voordelige methode voor renovatie
  • Minimale overlast door geavanceerde techniek
  • Langere levensduur riool én extreem waterdicht

We kiezen nooit zomaar voor een rioolrenovatie. Middels een rioolinspectie kunnen we u meer vertellen over de huidige staat van de riolering. Wij zijn altijd transparant in onze bevindingen en informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden met betrekking tot relinen.

Relinen in Tiel? Neem contact op!

Maak een einde aan langdurige rioolproblematiek. J.G. Riooltechniek is gespecialiseerd in relinen en ervaren in diverse rioolrenovaties. Bel 085 - 106 13 10 of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of een afspraak.