Riolering verstopt Tiel

Als uw riolering verstopt zit is dat heel vervelend want het zorgt meteen voor veel overlast. Zo kunt u uw wc, douche of gootsteen niet meer gebruiken en ontstaat er vaak ook stankoverlast die in uw woning blijft hangen. Het is belangrijk dat u alert bent op beginnende verstoppingen, dan kunt u nog voorkomen dat de hele leiding geblokkeerd raakt. Stroomt het water uit uw wasbak minder goed weg? Of gaat dit gepaard met geborrel en luchtbelletjes uit het putje? Beginnende verstoppingen zijn vaak nog op te lossen met behulp van een ‘plopper’ of ontstoppingsmiddelen uit de supermarkt.

Als uw riolering echter verstopt is, heeft u de hulp nodig van een specialist. In Tiel en omgeving kunt u hiervoor aankloppen bij J.G. Riooltechniek. Wij beschikken over alle benodigde materialen om een verstopt riool te verhelpen, zo reinigen we onder andere met hoge waterdruk en een speciale verenmachine die de rioolbuis machinaal schoonmaakt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken, wij staan 24/7 voor u klaar!

Riolering verstopt voorkomen

Is uw riolering verstopt? Dan helpen wij u graag. We vertellen u echter ook graag hoe u een verstopping kan voorkomen! Hoewel dit algemene kennis hoort te zijn, wordt het riool toch veelal gebruikt voor het afvoeren van zaken die niet in de riolering thuishoren: vet en etensresten, dameshygiëne, grote hoeveelheden toiletpapier en plukken haar. Pas hier goed mee op, een verstopping kan gemakkelijk ontstaan! Voorkom de vervelende gevolgen van een verstopping door het riool alleen te gebruiken waarvoor het is bedoeld. U kunt ons ook inschakelen om een rioolreiniging uit te laten voeren. Goed rioolonderhoud voorkomt problemen zoals een verstopping of rioolreparatie.

U kunt ons inschakelen door te bellen op 085 - 106 13 10 of door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bij spoedgevallen vaak al binnen 2 uur op locatie. Wij werken enkel met milieuvriendelijke middelen, chemische ontstoppingsmiddelen komen bij ons de deur niet in. Zoek dus niet verder maar plan een afspraak.