Rioolinspectie Tiel

Bent u geïnteresseerd in de staat van riolering? Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen, of omdat u rioolproblemen vermoedt? Als u woonachtig bent in de regio Tiel, schakelt u J.G. Riooltechniek in voor het uitvoeren van rioolinspectie. Met behulp van verschillende technieken geven onze vakmannen u een precies inzicht in de staat van uw riolering. We maken hierbij onder andere gebruik van camera inspectie, rookdetectie en rookinspectie, uiteraard aan de hand van alle geldende richtlijnen.

Rioolinspectie in Tiel camera inspectie

Bij rioolinspectie maken wij veelvuldig gebruik van een speciale rioolcamera: een kleine camera met een wendbare kop, die op afstand bestuurbaar is. De camera kan in zelfs de kleinste leiding worden geplaatst en zendt beelden uit naar een monitor bovengronds. Onze expert kan op deze manier perfect de binnenkant van uw riolering inspecteren, zonder hierbij te hoeven hakken en breken.

Op basis van de camerabeelden kunnen we u informeren over eventuele rioolproblemen waartegen we aanliepen. De beelden worden voorzien van een uitgebreide rapportage voorzien van een digitale tekening van het geïnspecteerde rioolstelsel. Aan de hand van de rapportage wordt een advies gegeven om de werking van het riool weer te optimaliseren. In veel gevallen kan bijvoorbeeld de lekkage van de riolering verholpen worden door reparatie zonder meteen de hele rioolbuis te vervangen. Bij uitzonderlijke omstandigheden is een rioolrenovatie, al dan niet middels de relining techniek, de beste optie.

Uiteraard kunt u ook hiervoor een beroep op ons doen in Tiel en omgeving. Bel daarvoor met 085 - 106 13 10 of vul ons contactformulier in.