Rioolreparatie Tiel

Heeft u last van steeds terugkerende rioolverstoppingen? Of hangt er continu een vieze rioollucht in uw woning? Rioolproblemen zoals verstoppingen of lekkages ontstaan vaak door een slecht functionerende riolering. Zo kan een rioolbuis gebarsten zijn door een verzakking van de grond, boomwortels of de druk van een verstopping. Wat de oorzaak ook is: in Tiel en omgeving kunt u altijd een beroep doen op rioolreparatie door J.G. Riooltechniek.

Bij rioolreparatie gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Zo maken we gebruik van diverse technieken die hak- en breekwerk voor een groot deel overbodig maken. Hierdoor krijgt u te maken met zo min mogelijk overlast. Bij het vervangen of aanleggen van een riool verzorgen wij tevens het grond- en straatwerk en wordt alles weer vakkundig hersteld, u heeft hier geen omkijken naar.

Rioolreparatie of rioolrenovatie?

Rioolreparatie is in veel gevallen mogelijk. In sommige situaties kan het riool echter te ernstig beschadigd of verouderd zijn. U kunt dan kiezen voor een rioolrenovatie. Door middel van een camera inspectie kunnen wij de staat van uw riolering beoordelen en u een passend advies geven. Het mooie van zo’n rioolinspectie is dat u met de monteur op het scherm mee kunt kijken. In Tiel en omgeving voeren wij deze klussen graag voor u uit! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in relining, en schadevrije manier voor het herstellen van een deel van de riolering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag. Vul ons contactformulier in of bel met 085 - 106 13 10.