Rioolreparatie in Tiel

Heeft u last van steeds terugkerende rioolverstoppingen? Of hangt er continu een vieze rioollucht in uw woning? Rioolproblemen zoals verstoppingen of lekkages ontstaan vaak door een slecht functionerend rioolstelsel. Zo kan een rioolbuis gebarsten zijn door een verzakking van de grond, boomwortels of de druk van een verstopping. Wat de oorzaak ook is: in Tiel en omgeving kunt u altijd een beroep doen op rioolreparatie door Hendriks Riooltechniek.

Bij rioolreparatie gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Zo maken we gebruik van diverse technieken die hak- en breekwerk voor een groot deel overbodig maken. Hierdoor krijgt u te maken met zo min mogelijk overlast. Bij het vervangen of aanleggen van een riool verzorgen wij tevens het grond- en straatwerk en wordt alles weer vakkundig hersteld, u heeft hier geen omkijken naar.

Vervangen of renoveren?

Rioolreparatie is in veel gevallen mogelijk. In sommige situaties kan het riool echter te ernstig beschadigd of verouderd zijn. U kunt er dan voor kiezen om uw riolering te laten vernieuwen of vervangen. In Tiel en omgeving voeren wij deze klussen graag voor u uit! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in relining, en schadevrije manier voor het herstellen van een deel van de riolering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag.