Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Tiel voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Tiel, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Tiel

Ga je binnenkort een woning bouwen of verbouwen of is het riool aan vervanging toe? Onze vakmensen bij J.G. Riooltechniek kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en hebben alle nodige kennis in huis om de klus succesvol uit te voeren. Onze diensten omvatten het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De riolering is hoofdzakelijk verborgen onder de vloer en in de muur. Om deze reden is het van groot belang dat dit zorgvuldig wordt aangelegd of vervangen. Anders zal het nodig zijn om muren en vloeren te breken om het probleem te verhelpen. Ons team zet zich met de grootste nauwkeurigheid in om ervoor te zorgen dat uw riolering nog vele jaren meegaat zonder problemen.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Oude woningen hebben vaak nog steeds gresbuizen. Indien er sprake is van een lekkage in een oude gresbuis, wordt vaak de vraag gesteld of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de gehele riolering vernieuwd hoeft te worden. Geen zorgen, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat u niet de hele riolering hoeft te vervangen.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een gresbuisriolering is wel aan te raden. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de leidingen vast te stellen. Wanneer de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het verstandig zijn om het gehele rioolsysteem te vervangen.

Riolering vervangen in Tiel

Als uw riool in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages die op verschillende plaatsen optreden of als u toekomstige problemen wilt voorkomen, helpt J.G. Riooltechniek u graag door de volledige rioolinstallatie te vervangen. Bij J.G. Riooltechniek kunt u rekenen op ondersteuning bij het vervangen van uw gehele riolering. Als u een passend advies wilt krijgen over uw riolering, kunt u ons bereiken op 085 106 1310.

Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1310

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!