Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Tiel voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Tiel, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Door op de hoogte te zijn van mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u in de toekomst voorkomen dat er een verstopping optreedt. Voordat we het riool gaan ontstoppen, kan het nodig zijn om een rioolinspectie uit te voeren. Op die manier kunnen we de oorzaak van de verstopping nauwkeurig vaststellen. Op die manier weten we precies wat de oorzaak is en kunnen we een effectieve oplossing bieden.

Mocht u last hebben van een verstopping in Tiel of naburige steden, dan kunt u ons bereiken om het probleem te verhelpen! Onze intentie is om een afspraak met u in te plannen zodat u niet te lang last heeft van de verstopping. Bel J.G. Riooltechniek op 085 106 1310 om een afspraak in te plannen.

J.G. Riooltechniek: uw ervaren rioleringsbedrijf in Tiel!

Verschillende oorzaken kunnen leiden tot een verstopping in het riool. Door de overmatige regenval kan het riool verzakken. Het vuil kan zich ook ophopen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bochten, waardoor er een verstopping ontstaat.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Meestal ga je eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen door middel van een ploper of ontstoppingsvloeistof. Als dit niet werkt, kan je J.G. Riooltechniek in Tiel inschakelen om de verstopping voor je te laten oplossen. Voor het oplossen van de verstopping zal J.G. Riooltechniek verschillende technieken toepassen, afhankelijk van de soort verstopping.

Wij proberen altijd het overlast zo min mogelijk te houden, want we weten hoe vervelend een rioollucht kan zijn. In eerste instantie zullen wij proberen om de leidingen met een verenmachine te ontstoppen. Deze machine is speciaal gemaakt om leidingen met een kleine diameter te ontstoppen. Als deze methode niet effectief is, zullen wij meestal de hogedrukreiniger gebruiken.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Tiel
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1310

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!