Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Tiel, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Tiel

Het is mogelijk om zelf een verstopping in het riool te verhelpen. Er zijn verschillende mogelijke oplossingen hiervoor beschikbaar. Echter, het is belangrijk om eerst de exacte locatie van de verstopping te achterhalen. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Als het water goed doorstroomt bij de andere afvoeren, duidt dit op een specifiek probleem bij deze afvoer. Als het water echter ook bij de andere afvoeren niet goed doorloopt, is het verstandig om J.G. Riooltechniek te benaderen.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kunt u mogelijk een borrelend geluid horen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u, maar bij de gemeente ligt. Zonder controle van de erfscheidingsput is dit echter niet met zekerheid te zeggen. Wanneer u bekend bent met de locatie van deze put, kunt u deze controleren. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put droogstaat, bevindt het probleem zich in uw riolering.

J.G. Riooltechniek: uw ervaren rioleringsbedrijf in Tiel!

Zelf de afvoer ontstoppen

Als u te maken krijgt met een verstopte afvoer, kunt u proberen dit zelf op te lossen. Er zijn meerdere opties beschikbaar om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Druk de plopper op de afvoer en maak krachtige bewegingen omhoog en omlaag, herhaal dit een aantal keer. Maak de afvoer schoon door er een emmer water doorheen te spoelen. Dit is tevens een manier om te controleren of de ontstopping succesvol is verwijderd.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, kunt u soda gebruiken om deze aan te pakken. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water rustig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Giet een half kopje soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mengeling zal een krachtige reactie veroorzaken. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten inwerken. Zet nogmaals een volle waterkoker aan en giet de inhoud, zodra deze is gekookt, door de afvoer. Op deze manier wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele overblijfselen en kun je meteen zien of de maatregel heeft gewerkt.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Tiel

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als u liever direct hulp wilt van de specialist, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij bieden u diverse oplossingen om de verstopping voor u te verhelpen door gebruik te maken van verschillende methoden en moderne apparatuur. Als u ons wilt inschakelen, kunt u ons bereiken via 085 106 1310. Wij zullen u direct van dienst zijn en de verstopping zo snel mogelijk verhelpen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Tiel
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1310

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!