Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Tiel, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Tiel

Elke dag gebruikt u de gootsteen voor verschillende doeleinden, waaronder het schoonmaken van de vaat en het afspoelen of afgieten van water tijdens het koken. Dit is zeer hinderlijk als ze verstopt raakt en niet langer doorgaat waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf te verhelpen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 085 106 1310 om samen een afspraak te maken voor een snelle oplossing van het probleem. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping op te lossen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan een verstopte gootsteen. Door de gootsteen in de keuken spoelen we vaak allerlei soorten zaken weg, zoals zeepresten van het handen wassen. Daarbij komen er ook vaak etensresten voorbij. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven vastzitten in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen optreden.

Als de vetten aan de randen van de afvoerleidingen blijven plakken, zal dit leiden tot een vernauwing van de buis. Wanneer deze buizen verstopt raken door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen wegstromen. Als dit voorkomt bij u, is het verstandig om de hulp van J.G. Riooltechniek in te schakelen om dit voor u te verhelpen.

J.G. Riooltechniek: uw ervaren rioleringsbedrijf in Tiel!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. U kunt ervoor kiezen om de verstopping zelf aan te pakken met behulp van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Zorg ervoor dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping snel weer terugkomt, Voor een verstandige keuze schakelt u J.G. Riooltechniek in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij de verstopping snel kunnen verhelpen. Altijd zorgen wij ervoor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u direct weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem contact op via 085 106 1310 voor een afspraak.


Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1310

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!