Rioolreiniging Tiel

Rioolreiniging biedt uitkomst bij vervelende rioolproblemen, zoals een verstopping. J.G. Riooltechniek beschikt over alle benodigde kennis en kunde voor het reinigen van uw riolering. Wij werken met specifieke apparatuur om rioolproblemen op te sporen en te verhelpen. Zo werken we onder andere met een mechanische freesmachine, waarmee de leidingen weer worden gefreesd naar hun oorspronkelijke diameter.

Onze servicewagens zijn goed uitgerust, met onder andere een hogedrukspuit voor het verwijderen van blokkades uit afvoerleidingen of rioolbuizen. Ook hebben wij een vacuümfunctie tot onze beschikking waarmee vuil en vet wordt losgespoeld, opgezogen en afgevoerd. Dankzij deze manieren van mechanische rioolreiniging weet u zeker dat uw rioolprobleem verleden tijd is. Wij bieden 100% oplossingsgarantie! We werken op basis van no cure, no pay en geven u 3 maanden garantie op de reiniging van uw riool.

Preventieve rioolreiniging

Als er rioolproblemen ontstaan, schakelt u snel en gemakkelijk onze rioolreiniging in. Wij beschikken over de nodige apparatuur om een rioolinspectie uit te voeren. Ww riolering kunnen wij echter ook preventief onderhouden: hiermee voorkomt u problemen als lekkage of een verstopping. Door uw riolering te reinigen worden eventuele mankementen in een vroeg stadium opgespoord. Beginnende verstoppingen worden verwijderd, zodat u hier in de toekomst geen hinder van zult ondervinden. Wilt u onze hulp inschakelen? Bel dan 085 - 106 13 10 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een periodieke rioolreiniging.