Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Tiel, hoofdvestiging Amstelveen
Bent u getroffen door een lekkage in uw riolering Redactie, 22 juni 2024
Bij een rioollekkage wilt u natuurlijk door de expert geholpen worden, J.G. Riooltechniek is dit in Tiel!

Heeft u last van een lekkende afvoer?Dit kan grote problemen veroorzaken, zowel op het gebied van uw gezondheid als uw portemonnee. Het is vaak de vieze geur die vrijkomt die wijst op een lek in uw rioolsysteem.

Op welke manier kunt u een lek in de riolering opmerken?

Een lek in de riolering kan vaak worden opgemerkt door de onaangename geur die vrijkomt. Het kan tevens gebeuren dat u de stank van de lekkende riolering van uw buren ruikt. Het ontdekken van een natte plek op de vloer kan wijzen op een lekkage in uw riolering.

Wat zijn de oorzaken van een lekkage in uw rioleringssysteem?

Normaal gesproken gaat een riolering ongeveer 20-25 jaar mee. Desalniettemin kan het uitvoeren van regelmatig onderhoud aan het rioolsysteem van invloed zijn op de levensduur ervan. Veelvoorkomende rioolproblemen worden vaak veroorzaakt door slecht of onvoldoende onderhoud.

Kan een rioollek ziektes veroorzaken?

U dient zich ervan bewust te zijn dat rioleringsproblemen niet alleen u, maar ook anderen in gevaar kunnen brengen. Het kan gebeuren dat een lekkage in uw riolering direct contact met besmet afvalwater veroorzaakt, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Zowel uw buren als uw huisdieren kunnen in gevaar zijn wanneer zij in aanraking komen met het afvalwater.

Ervaart u hinder door een lekkende riolering?

Als uw rioolsysteem lekt, is het essentieel om zo snel mogelijk een rioleringsspecialist te raadplegen. Op deze manier beperkt u de kans op schade aan uw woning. Er zijn diverse mogelijkheden om een lek in uw riolering op te lossen.

Een effectieve reparatiemethode voor het oplossen van het lek in de rioleringsbuis is het aanbrengen van een sok. Het is haalbaar om specifieke delen van het riool te herstellen zonder volledige renovatie door middel van relining. Voor het herstellen van het lek in de rioleringsbuis wordt er gebruik gemaakt van een speciale sok.

Een alternatieve oplossing is om het lekkende gedeelte te vervangen. Mocht de lekkage echter frequent voorkomen of het riool al verouderd zijn. In dat geval kunt u het beste kiezen voor een rioolrenovatie.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1310

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!